5 meninger om “Da jeg opdagede, at Netto i min korte efterbarselspause fra friture har fjernet Scottie-chipsene med salt og peber (dem i store, lilla poser) fra sortimentet. Over hele hovedstaden.

 1. Over hele Danmark, skulle jeg hilse at sige. Dog har de (i Jylland i hvert fald) netop indkøbt et andet mærke, der også tilbyder salt&peber-varianten. Livet er reddet!

  Like

  • Hvilke!? Men er de lige så gode (og billige?!)!?

   HvorDAN kunne de finde på at tage dem af plakaten? Jeg alene købte så mange, at det må have givet økonomisk mening at føre dem.

   Måske er det meget godt, at det misbrug ikke findes mere. Jeg diskuterede det med min veninde: Nu har vi begge fået små børn. Det er måske okay, at de vokser op i en verden uden Scottie-chips. Det hører deres mødres hasarderede ungdom til.

   Like

   • Åh, kan selvfølgelig ikke huske navnet. Eller udseendet særlig detaljeret. Posen er god stor (men ikke heeelt ligeså stor som Scottie) og ca samme pris. Herhjemme er det min kæreste der har sørget over tabet og tilsvarende jublet over det nye alternativ, det lød som om de var ligeså gode.

    Som ethvert andet misbrug tror jeg det sikreste er at trappe laaaangsomt ud af dem. En kold tyrker har aldrig gjort noget godt for nogen.

    Like

 2. Jeg har set det! Nu skal vi fandeme til at betale intet mindre en én million kroner for en pose Kims med 60% luft. Jaja, miljøpolitik og EU, men hvem går ind og gør noget ved snackpriserne? Ja, jeg spørger bare.

  Like

 3. Argh for filan…. Har markeret din indlæg som ulæst for at huske at tage et billede af de chips jeg har i skabet. Jeg har dog så meget ammehjerne at jeg glemmer det… Lige indtil jeg tjekker blogs igen mens jeg ammer… Haha. Mener de nye salt og peber er fra “snaxters” og jeg må indrømme at de nu gør det fortræffeligt;) Happy hunting i den lokale Netto.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s