Når folk påstår, at hvis først amningen fungerer, så er det hele “meganemt”, fordi man “altid har madpakken på sig”

*tæller til ti og forbander dårlige ammeindlæg, konstant svederi, ufrivillig flashing af bryster til fremmede, skævgumlede brystvorter (fagterm: læbestiftformede), brystbetændelsesfobi, et fortsat alkoholforbud og det konstante valg mellem behageligt ammetøj og pænt ammetøj langt ned i Helvede og messer, at det her ville være så meget nemmere at stå igennem, hvis ikke man havde vedtaget, at amning er lykken*

6 meninger om “Når folk påstår, at hvis først amningen fungerer, så er det hele “meganemt”, fordi man “altid har madpakken på sig”

  1. Ammede selv i 100 år men ved du hvad… Det behøver du ikke. Hvis det ikke er fedt er det helt ok at stoppe. Ved godt nogen mener amning kan skabe fred i Mellemøsten, men så kan de jo gøre det. Meget vigtigere at være glad mor end ammende mor.

    Like

    • Jeg er megaglad. Ville bare ønske amning foregik på en lidt anden måde end gennem min krop.

      Er ked af, at også dette ammeindslag endte i en for-eller-imod amning (https://www.facebook.com/infotaineren/posts/951846648171726). Jeg ville nemlig gerne bidrage med nuancer. Jeg kan sagtens stå amningen igennem, fordi min datter stortrives og vokser og tager fra med glubende appetit. Ingen ulykke her. Bare gener.

      I mine øjne er amning blevet solgt som det fedeste, hyggeligste, dejligste nogensinde. Det synes jeg ikke, det er. Og jeg glæder mig til at få min krop helt tilbage (selv om det er svært at sige højt). Indtil da kan jeg godt holde det ud.

      Like

  2. Men Hey, det der med gennemsjaskede ammeindlæg går over! Efter min datter var ca 5-6 mdr stabiliserede brystmælken sig hos mig, og jeg kan faktisk helt lade være at bruge ammeindlæg nu! Det er da en lille positiv ting at se frem til:)

    Like

  3. Amning sutter… Jeg melder mig i hvert fald under martyrfanerne. Var megaglad begge gange, det var ovre igen (med fucking tvillinger anden gang!) og jeg dermed slap for smerter, ubehag, begrænsningen af giftstofindtag og den konstante odeur af sur mælk!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s